Vermut Siset
Caràcter mediterrani amb ADN del Penedès
Caràcter mediterrani amb ADN del Penedès
Llaminer i equilibrat, perfecte per a gaudir amb bona companyia.
Siset és un vermut de finca. S’elabora amb vins de la varietat Parellada de “Mas Miquel” i holandes de la solera de l’avi Siset, destil·lades a partir de vins de la nostra finca “El Castell”.
Elaboració
Cupatge: Vi de Parellada i Aiguardent d'Ugni Blanc.
Botànics Principals: Taronja i canyella.
Grau: 15%.
Harmonies
Nota de tast
Visual: Brillant i nítid, de color caoba amb reflexos ataronjats.
Nas: Aromes de notes d'herbes, de regalèssia negra i lleuger toc balsàmic.
Paladar: Bona intensitat en boca amb bon equilibri entre acidesa i amargor. Dolcenc d'entrada, lleuger i elegant toc amargant al final.
Descobreix Mascaró
Tres generacions dedicades a elaborar els millors destil·lats
Ens dediquem a l’elaboració de destil·lats i caves d’alta qualitat, amb una clara vocació d’unir tradició i modernitat.
Recollint el llegat dels nostres antecessors i aportant creativitat i renovació, a Mascaró creiem que l’essència d’un producte es troba en el seu origen.