Brandi Narciso
Un brandi de terrer
Un brandi de terrer
Seguint l’empremta del nostre fundador Narcís Mascaró elaborem aquest brandi a partir de raïm procedent de vinyes pròpies de la varietat Ugni Blanc.
L’elecció del bartender.
Narciso ha estat dissenyat de la mà dels bàrmans més reputats de Barcelona, que troben en els seus aromes afruitats i en la suavitat de la seva fusta l’aliat perfecte per a desenvolupar la seva creativitat.
Elaboració
Cupatge: 100% Ugni Blanc de vinyes pròpies.
Envelliment estàtic: Des de 2007 en botes roure francès.
Destil·lació: Doble destil·lació en alambins de coure.
Grau: 40%.
Harmonies
Nota de tast
Visual: Color ambarí amb matisos daurats.
Nas: Delicat aroma a vainilla i avellana finament torrada, amb tocs elegants, frescs i balsàmics.
Paladar: Ampli i harmòmic d'agradable presència en boca.
Descobreix Mascaró
Tres generacions dedicades a elaborar els millors destil·lats
Ens dediquem a l’elaboració de destil·lats i caves d’alta qualitat, amb una clara vocació d’unir tradició i modernitat.
Recollint el llegat dels nostres antecessors i aportant creativitat i renovació, a Mascaró creiem que l’essència d’un producte es troba en el seu origen.