Marc Mascaró
L’expressió del raïm
L’expressió del raïm
La interpretació del nostre paisatge.
Aquest destil·lat que anomenem tant “Marc” com “Orujo” s’elabora a partir de la destil·lació de la brisa o residu del premsat del raïm. En la pell del raïm s’hi troben concentrades els aromes propis de cada varietat, i mitjançant la destil·lació s’obté un aiguardent que guarda tota aquesta expressivitat.
Marc Mascaró envelleix en barriques de roure francès per aconseguir un final rodó i vellutat.
Elaboració
Envelliment estàtic: 3 anys en barrica de roure francès.
Grau: 42%.
Sucres: 4 gr./l.
Harmonies
Nota de tast
Visual: De color groc daurat pàl·lid amb reflexos verdosos, net i brillant.
Nas: Aroma intens, amb matisos de fruita blanca, fons especia i de fruits secs.
Paladar: Sec i saborós, amb notes cremoses i un toc de fusta. El fons és el d’un bon destil·lat amb un llarg i agradable final.
Descobreix Mascaró
Tres generacions dedicades a elaborar els millors destil·lats
Ens dediquem a l’elaboració de destil·lats i caves d’alta qualitat, amb una clara vocació d’unir tradició i modernitat.
Recollint el llegat dels nostres antecessors i aportant creativitat i renovació, a Mascaró creiem que l’essència d’un producte es troba en el seu origen.